7 Sätt att få tiden att gå på flygplanet

Foto av författare
Redaktionen

Flygresor kan vara både frustrerande och långtråkiga, men som tur är finns det ett par saker som får tiden att gå lite snabbare än vanligt. Här är 7 sätt att få tiden att gå på flygplanet.

1. Kolla på film / Tv-serier

Detta är en klassiker för att få tiden att gå snabbt, oavsett om man befinner sig på ett flygplan eller bara vill få en grå och regnig dag att passera förbi. Kom bara ihåg att ladda din dator eller surfplatta innan du åker hemifrån, och viktigast av allt – Glöm inte dina hörlurar!

2. Skäm bort dig själv med tidningar

Har du budget till det, så är flygresan ett utmärkt ställe att unna sig ett par stycken tidningar. Vouge och Cosmopolitan är perfekta för detta ändamål, eller någon annan intressant tidning som Vetenskapens värld.

3. Lyssna på ljudböcker

Ljudböcker har blivit otroligt populärt och är även det ett utmärkt sätt att få tiden att gå under en lång flygresa. Det behöver heller inte kosta skjortan, utan är oftast mycket billigare än vad boken kostar. Känner du inte för att lyssna på någon roman så finns det gott om ljudböcker som inspirerar och motiverar.

5. Ta igen saker du ligger efter med

Ligger du efter med några saker att göra? Då är en lång flygresa ett utmärkt sätt att komma ikapp skola eller jobb. Med lite planering innan resan kan man göra det mesta utan internet på flygplanet. Ett annat tips är att kopiera dina mail i ett dokument innan du åker iväg. På flyget svarar du sedan på mailet i dokumentet och när du har tillgång till internet kopierar du bara svaret och skickar iväg mailet.

6. Sov

Att sova är underskattat och flygresan är faktiskt ett utmärkt tillfälle att komma ikapp förlorad sömn. Enligt nya rön är det dessutom möjligt att bunkra sömn, vilket är perfekt ifall man vill undvika jetlag.

Har du problem att sova på flyget? Läs våra tips om hur du sover bättre på flygplanet

7. Skriv listor

Att skriva listor är både roligt och tar tid att göra. Vilken typ av lista du skriver är upp till dig, vi vill dock gärna tipsa dig om att göra olika slags bucketlists.

Lämna en kommentar