Stjärntecken och dess betydelse under resan

Foto av författare
Redaktionen

Oavsett om man tror på stjärntecken eller inte, så är det nog så att många av oss ändå väljer att läsa horoskop och liknande. På något vis är det spännande, särskilt ifall något stämmer in på en själv.

I denna artikel kan du läsa mer om ditt eget eller någon annans stjärntecken och se vilken betydelse deras stjärntecken har under resan.

Vattumannen – 20 januari – 18 februari

Vattumannen är väldigt godhjärtad och volontärarbete är inget ovanligt bland dem. Logistik och planering är inte vattumannens starka sida, så ifall man reser med en vattuman kan det vara en god idé att sköta planeringen själv.

Fiskarna: 19 februari – 20 mars

Fiskarna vill alltid vara nära havet, eller åtminstone ha en pool på hotellet. Personer med detta stjärntecken älskar lugna semestrar med mycket avkoppling. Men även om de älskar det lugna och avkopplande, så måste det ändå finnas möjlighet att utforska närområdet. Reser du med någon som tillhör detta stjärntecken gäller det att ha en öppen reseplanering.

Väduren: 21 mars – 19 april

Bruce Springsteens låt “Born to Run” är en perfekt beskrivning av väduren. Om de kunde så skulle väduren resa runt i världen för evigt. Väduren är utåtriktad, äventyrlig och alltid redo för en utmaning. Väduren behöver heller ingen resepartner, utan kan ha “the best time of their life” helt på egen hand.

Oxen: 20 april – 20 maj

Oxen är praktisk och effektiv, men också en försiktig planerare som gärna inte åker på en sista-minuten resa. Personer som är födda i detta stjärntecken gillar att ha kontroll samt att planera inför resan och att packa. Den perfekta kompanjonen för oxen är vattumannen, där de båda kompletterar varandra på ett bra sätt.

Tvillingarna: 21 maj – 21 juni

Tvillingen är pratsam, öppen och alltid redo för nya äventyr. De gillar snabba och äventyrsfyllda resor där det händer mycket. Att åka på solsemester för att ligga på stranden är ingen bra idé att göra ifall man reser med en tvilling. De föredrar att resa lätt och att ha så mycket frihet som möjligt.

Kräftan: 22 juni – 22 juli

Kräftan gillar att resa med familjen och sina nära och kära. Att besöka vackra naturer och fridfulla miljöer är någonting som kräftan uppskattar. En mysig stuga i en vacker skog är därför ett perfekt resmål för kräftan, eller en romantisk resa till en vacker paradisö.

Lejonet: 23 juli – 22 augusti

Lejonet är en kraftfull resenär som är full av energi. Lejonet gillar att gå all-in på resor och det tackar aldrig nej till en lyxig semester eller en exotisk resa. Personer med detta stjärntecken gillar inte att resa på en låg budget, men de är väldigt generösa och delar gärna med sig.

Jungfrun: 23 augusti – 22 september

Den som är jungfru är ofta mycket välorganiserad och noggrann. Jungfrun åker sällan på resor utan att ha ett syfte med resan. Åker du på en resa med en jungfru kan du vara säker på att allting är välorganiserat och planerat in i minsta detalj.

Vågen: 23 september – 22 oktober

Rättvisa och sociala relationer är viktigt för vågen och att åka på resa med en kan vara väldigt härligt. Vågen är lyckligast när människor runt om kring den är glada och har kul. Vågen älskar att behaga sina nära och kära, vågen gillar dessutom överraskningar, så du kan räkna med att aldrig ha tråkigt under resan om du åker med någon som har stjärntecknet vågen.

Skorpionen: 23 oktober – 21 november

Personer födda i detta stjärntecken försöker ständigt utvecklas och dras hela tiden till nya platser och nya människor. Skorpionen går ofta “off the beaten path” och pressar sig till att göra nya saker och att utforska nya platser. Åker man på resa med en skorpion kan man förvänta sig äventyr.

Skytten: 22 november – 21 december

Precis som skorpionen är skytten inte någon som ligger och latar sig på solstolen. Skytten tycker om att utforska och strävar ständigt efter ny kunskap och insiktsfulla upplevelser. Att resa med skytten kan därför vara väldigt intensivt.

Stenbocken: 22 december – 19 januari

Stenbocken kan jämföras med en VD, kraftfull och ambitiös. Stenbocken sätter därför höga mål på sina resor och gör allt för att uppnå dem. Stenbocken åker hellre på en fantastisk resa, istället för flera mediokra resor.

Lämna en kommentar