Tre prisvärda resor inför nyårsafton

Denna sida innehåller annonser och annonslänkar

Varför fira nyårsafton hemma i Sverige när du kan göra det utomlands? Nyår är en stor fest i många städer i Europa och världen, och här vill vi därför lite snabbt tipsa om tre stycken nyårsresor som dessutom inte kommer att kosta speciellt mycket!

Prag

Prag är en stad som har det mesta inför nyårsafton. Den som vill ha fest, nattliv och gott öl kan få sitt lystmäte, liksom den som är ute efter mer stillsamt firande, kanske kombinerat med lite romantik. Den gamla kulturstaden erbjuder också möjlighet till jazzkryssning på floden Moldau, vilket också är ett mycket spännande sätt att utforska staden och dess många sevärdheter på. Givetvis bjuds det också på ett storslaget fyrverkeri till tolvslaget. Nyårsafton i Prag innebär mycket stämning och precis så mycket festande som man själv önskar i en av Europas vackraste huvudstäder. Om du vill resa till Prag under nyårsafton kan Prag-sidan på Flygresor.se vara till god hjälp.

prag nyår

Edinburgh

Skottarna vet verkligen hur man festar och att fira nyår i huvudstaden Edinburgh är något alldeles extra. Det skotska nyårsfirandet kallas Hogmanay och pågår allt som oftast i tre dagar, på nyårsafton, nyårsdagen och 2 januari. Hogmanay i Edinburgh innebär fackeltåg, fyrverkerier och, givetvis, allsång av klassikern Auld Lang Syne vid tolvslaget. Den modige kan även passa på att delta i nakenbadandet under Forth Rail-bron, även om detta givetvis är helt frivilligt. Det är inte varje dag man hör om festligheter i Edinburgh som man vill resa till, men under denna högtid kan det vara värt att flyga ner! Kolla in Flygresor.se, de har nya priser till Edinburgh varje dag.

edinburgh nyår

London

Nyårsfyrverkeriet i London är legendariskt och måste helt enkelt upplevas på plats. Det gäller dock att vara ute i god tid om man vill ha riktigt bra platser, då du definitivt inte är ensam om det. London är på alla sätt och vis en riktig feststad med mängder av klubbar, restauranger och pubar i världsklass. Har du tänkt dig att gå på restaurang under nyårsafton så är det en bra idé att boka bord, och det i riktigt god tid. London är en mycket eftertraktad nyårsstad, och du kommer att förstå varför när du väl är på plats! Det är vanligtvis dyrt med flygbiljetter till London under nyår. Men prova Flygresor.se London-sida, där kan man hitta billiga flygresor till London även under nyårsafton!

london nyår

Denna artikel är sponsrad genom ett samarbete med hemsidan och flygsökmotorn Flygresor.se

Related Posts

Add Comment

Send this to friend