Topp 10 Hostel i Ungern

Alla hostel/vandrarhem blir bedömda utifrån 7 olika kriterier: prisvärdhet, renlighet, säkerhet, personal, faciliteter, atmosfär och hur bra läge de har. Sedan väljer vi 10 hostel i varje land med högst betyg från andra resenärer utifrån dessa kriterier. 

Nedan följer en lista med de 10 bästa vandrarhemmen i Ungern:

AVAIL Hostel

Ett vandrarhem med fokus på kvalité och service till ett bra pris. Alla rum är privata och håller en mycket hög standard där både lakan och handdukar ingår. I övrigt finns gratis Wi-Fi och kök. Vandrarhemmet är centralt beläget med närhet till sevärdheter, klubbar, tunnelbana, restauranger och mycket mer. Personalen är supertrevlig och har ett genuint intresse för sina gäster. Här får du alltid dem bästa tipsen och rekommendationerna utifrån vad man själv vill göra i Budapest.

The Loft Hostel Budapest

Ett utmärkt val för den som vill utforska Budapest och samtidigt träffa nytt folk. Den härliga atmosfären på vandrarhemmet skapar en gemenskap bland alla gäster och humöret hos personalen är alltid på topp. The Loft Hostel erbjuder både privata rum och traditionella sovsalar. Här finns kök, gratis Wi-Fi, förvaringsskåp och gemensamma utrymmen att umgås på.

Personalen är trevlig, kunnig och gör alltid sitt bästa för att du ska få en så bra upplevelse av Budapest som möjligt. Välj The Loft Hostel om du vill ha ett billigt och hemtrevligt boende i Budapest.

Pal’s Hostel

Centralt beläget i ett lugnt område bredvid Deak Ferenc torget ligger Pal’s Hostel. Vandrarhemmet är egentligen lägenheter för 1-4 personer och alla rum är privata med eget eller delat badrum. Pal’s Hostel är perfekt för dem som vill ha en god natts sömn och ändå ha nära till alla sevärdheter, klubbar, restauranger, tunnelbana och shopping. Vandrarhemmet har fått flera utmärkelser genom åren, bland annat för god service, renlighet och bästa hostel i Ungern. Detta är ett populärt alternativ och lägenheterna erbjuder allt du kan tänkas behöva, så som gratis Wi-Fi, förvaring, kök och sängkläder.

Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Välj Pal’s Hostel om du vill bo centralt med bra standard i ett lugnt område till ett bra pris.

Carpe Noctem Vitae

Ett partyhostel i Budapest för dem som vill ha något mer än bara boende. På Carpe Noctem Vitae får du arrangerade pubrundor, middagar, gemenskap och mycket mer. Här finns både privata rum och sovsalar för 4-8 personer där handdukar och sängkläder ingår. Vandrarhemmet erbjuder dessutom kök, förvaring, gratis Wi-Fi och tillgång till tv-spel, fussball, beerpong och andra sällskapsspel. Personalen är aktiv och kommer ofta med förslag på aktiviteter. Vill du upptäcka Budapests nattliv är Carpe Noctem ett perfekt alternativ att välja som boende. Stämningen är alltid på topp och här bor folk från hela världen.

Grandio Party Hostel

Detta hostel är för dig som åker till Budapest för att uppleva nattlivet. Grandio Party Hostel ligger i hjärtat av Budapests nattliv och här arrangeras dagligen pubrundor, maskerader, partybåtar och mycket mer. Här får du möjlighet att lära känna andra partyglada människor och uppleva det bästa av Budapest nattliv. Personalen är social och speciellt utvalda för att höja stämningen ytterligare. Ett av vandrarhemmets motto är “du kan sova när du är död, så förvänta dig inte att du får någon sömn här”.

Här bor du billigt antingen i privat rum eller i sovsalar med 4 till 16 bäddar. Är du sugen på fest så tveka inte att boka Grandio Party Hostel.

Avenue Hostel

Modernt, fräscht, ungdomligt och centralt är ett sätt att beskriva detta fantastiska hostel. Avenue Hostel är vår egen budgetfavorit, tack vare prisvärdhet, läge, personal och inredning. Vandrarhemmet erbjuder en modern och mer privat form av sovsalar med 8 eller 12 bäddar. Gratis frukost och Wi-Fi ingår i priset. Kök och gemensamma utrymmen finns tillgängligt och hela vandrarhemmet är som gjort för att träffa och lära känna likasinnade resenärer. Personalen får alla gäster att känna sig som hemma och är väldigt hjälpsamma med tips och rekommendationer.

Avenue Hostel har ett utmärkt läge från Oktogon tér 4 med närhet till tunnelbana, sevärdheter, klubbar, shopping och restauranger. Vandrarhemmet passar alla som vill ha ett gemensamt, fräscht och modernt boende till det lägsta priset i Budapest.

Friends Hostel Budapest

Detta hostel är skapat av kulturälskare för kulturälskare. Vandrarhemmet ligger centralt och har en bra standard med både privata rum och sovsalar. Är du intresserad av konst och kultur är detta vandrarhemmet för dig. Personalen är kunniga och vill gärna visa sina gäster vad Ungern och Budapest har att erbjuda inom konst och kultur. Givetvis är alla välkomna att bo på Friends Hostel och är du inte kulturintresserad så kan du istället njuta av det låga priset, kök, centralt läge, sköna sängar och ett rent och städat vandrarhem. Personalen är mycket trevlig och välkomnande.

Apartman Bella Hotel

Detta vandrarhem/lägenhetshotell ligger i hjärtat av vackra Siofok, i närheten av Balatonsjön. Du bor cirka 150 meter från stadens centrum, Petöfi promenaden och Siofok Beach Club. Detta är ett bra alternativ om du vill utforska Balaton och samtidigt ha ett bra boende till ett lågt pris. Här finns 10 lägenheter att välja mellan för 2-5 personer med terrass, kök, badrum, Wi-Fi och gratis parkering. Ägaren är väldigt trevlig och hjälper dig om det skulle vara något eller om du vill ha information.

Veronika Pension

Vandrarhemmet ligger i Balatonfûzfõ, som är en av de bäst belägna och charmigaste byar i närheten av Balatonsjön. Stranden vid Fenyves lockar många gäster varje sommar. Veronika Pension ligger cirka 100 meter från stranden och erbjuder ett kanonläge. Detta vandrarhem passar dem som vill ta det lugnt och njuta av vacker natur och ta ett dopp i Balatonsjön.

Wellness Guesthouse

Ett avslappnande vandrarhem i hjärtat av vinstaden Eger. Här kan du bli av med din stress och njuta av jacuzzi,, massage, bastu och goda viner från Eger. Wellness Guesthouse erbjuder privata rum med eget badrum och internet. Gemensamt utrymme och kök finns tillgängligt samt en stor trädgård med BBQ.

Lämna en kommentar