Smarta Reseprylar

Det finns många reseprylar ute på marknaden idag och flera av dessa är smarta reseprylar som underlättar ditt resande eller rent av gör ditt resande säkrare. Vi har lång erfarenhet av olika reseprylar och vi tänkte att det var dags att dela med sig av några smarta reseprylar som vi själva använder oss av på Destinavo.

Smarta Reseprylar som ökar din säkerhet

Undercover Bra Stash

Med en Undercover “Bra Stash” kan du förvara bankomatkort och pengar säkert under resan. Detta är en riktigt smart resepryl som fästs runt bh:n. Sedan blir dina värdesaker “osynliga” och säkra från ficktjuvar. Detta är en resepryl som alla resande tjejer borde skaffa.

bra stash  Klicka här för mer information och pris

Hidden Pocket

Är man kille eller helt enkelt inte vill ha något runt sin bh så finns det en så kallad hidden pocket, eller gömd ficka på svenska som fästs på skärpet. Den gömda fickan läggs sedan på insidan av byxfickan och blir därefter skyddat mot ficktjuvar. Perfekt ifall man behöver förvara bankomatkort, pass, eller viktiga dokument på ett säkert sätt.

hidden pocket  Klicka här för mer information och pris

Lifeventure Travel Door Lock

När man är ute och reser är det inte alltid som låset till rummet är det säkraste. Då kommer denna smarta resepryl till användning. Travel Door Lock gör att man kan sova säkert utan att behöva oroa sig för att någon ska komma in på rummet. Låset är billigt och enkelt att montera på dörren.

door lock  Klicka här för mer information och pris

Lifeventure Money Belt

Ett säkerhetsbälte som låter dig förvara värdesaker inuti bältet, exempelvis pass, pengar och bankomatkort. Denna smarta resepryl är ett till synes vanligt skärp, men på insidan ligger värdesakerna säkert skyddade från ficktjuvar.

money belt  Klicka här för mer information och pris


Smarta Reseprylar som underlättar ditt resande

Mighty Mug Go

Vi alla har nog någon gång varit nära på att välta ut dricka när man suttit vid datorn. Med Mighty Mug Go behöver du aldrig mer oroa dig över att välta ut din dryck över datorn. Muggen är nämligen “omöjlig” att välta.

mighty mug go  Klicka här för mer information och pris

Cabeau Evolution Pillow Nackkudde

Detta är nackkudden som får dig attglömma alla gånger du har haft svårt att sova på flygplan och längre resor. Cabeau Evolution Pillow formar sig efter ditt ansikte och huvud tack vare kuddens memory-foam. Den är även enkel att ta med sig och den tar heller inte någon stor plats när man rullat ihop den i sin påse.

Detta är kudden för dig som ska resa långt och för dig som är osäker på ifall det finns en skön kudde på vandrarhemmen du planerar att bo på.

Cabeu nackkudde Klicka här för mer information och pris

Spork

Sked, gaffel och kniv i en och samma pryl. Spork är en verkligen en smart resepryl att ha med sig, kanske inte på solsemestern, men på vandringen eller långresan. Man vet aldrig när man saknar en sked, gaffel eller kniv. Den är dessutom väldigt billigt och återanvändningsbar.

spork  Klicka här för mer information och pris

Hörlursförgrening

Detta är en väldigt smart resepryl som låter dig stoppa i två hörlurar i en, vilket innebär att två personer kan lyssna på samma sak i varsitt par hörlurar. Passar både bra när man reser med barn eller om man delar med någon annan och man vill ha i båda hörlurarna. Fungerar i stort sett med alla mobiler, surfplattor och datorer m.m.

hörlursförgrening  Klicka här för mer information och pris

The Scrubba – Portabel ”tvättmaskin”

Att tvätta på resan är kanske inte så aktuellt när man åker på solsemester, men om man ska åka på en längre resa är det absolut aktuellt. Då kommer The Scrubba till undsättning och låter dig tvätta vart du än befinner dig.

    Klicka här för mer information och aktuellt pris

En solcellsladdare som tåler vatten

Med en solcellsladdare är du förberedd på strömavbrott och kan lugnt använda dina elektroniska prylar när alla andra får panik (så länge det är sol eller har varit soligt så klart). Denna laddare tåler även vatten och den går utmärkt att ha med sig på stranden eller ute till havs.

Denna laddare har 12000 mah och räcker gott och väl för att ladda det mesta.

Solcellsladdare    Klicka här för mer information och pris

Drybag / Drysack

När man reser är det osmart att blanda eller att förvara blöta kläder direkt i väskan. I längden kan det förstöra väskan och det kan till och med bli mögel eller börja lukta illa i hela väskan. En drysack / drybag är vattentät och låter dig lägga blöta kläder i väskan utan att de blöter ner allt annat.

drysack  Klicka här för mer information och pris


Smarta Reseprylar som underlättar din packning

Packningskuber

Är du trött på att inte få plats med allt du vill när du reser? Eller vill du ta med dig en mindre väska? Packningskuber är svaret på din önskan och de bästa packningskuberna vi provat är dessa från Eagle Creek.

Packningskuberna pressar ut allt luft samtidigt som de låter dig ha maximal ordning i din resväska. Vi rekommenderar en uppsättning av två stora packningskuber för kläder och byxor och en liten för underkläder.

Dessa packningskuber kommer att revolutionera ditt resande och bör skrivas ner på din lista över smarta reseprylar som ska köpas.

Packningskub    Klicka här för mer information och pris

Vakuumpåsar

Vakuumpåsar är ett annat alternativ för dig som vill få plats med mer eller bara resa smidigare. Vakuumpåsarna hjälper till att pressa ut all luft bland dina kläder. Den enda nackdelen med dessa påsar är ifall man behöver komma åt sina kläder ofta, isåfall är det bättre att använda packningskuber.

Vakuumpåsar    Klicka här för mer information och pris

Hopvikbar vattenflaska

En vattenflaska som går att rulla och vika ihop är perfekt att ta med sig. En vanlig vattenflaska kan vara ganska klumpig när den inte är fylld med vatten, men en hopvikbar vattenflaska tar nästan ingen plats alls och fungerar precis som en vanlig vattenflaska när den är fylld med vatten.

smarta reseprylar - hopvikbar vattenflaska  Klicka här för mer information och pris


Våra tre favoriter när det gäller smarta reseprylar är:

Samtliga produkter på denna lista med smarta reseprylar är testade och klarar av resande i många olika miljöer. Vi rekommenderar varmt dessa produkter och troligtvis kommer du att vilja tacka oss efter att ha köpt dessa smarta reseprylar. De underlättar verkligen ens resande samt gör det säkrare att resa i länder där det är vanligt med ficktjuvar, stöld och rån.

Har du några frågor om någon av dessa smarta reseprylar? Tveka inte på att höra av dig. Vi har använt alla produkter som vi rekommenderar och kan oftast svara på frågor om produkten lika bra som butiken.

Du kan lämna en kommentar nedan eller skicka ett mail till info@destinavo.com så svarar vi så fort som möjligt.

Lämna en kommentar