Skäm bort dig själv med en weekend i Dubai

Denna sida innehåller annonser och annonslänkar

Dubai är ett spännande resmål som bjuder på en häftig kulturupplevelse blandat med lyx och glamour. Här finns gott om 5 stjärniga hotell med den bästa servicen man kan tänka sig. Räcker det inte med 5 stjärnor, så är Dubai även hem åt världens enda 7 stjärniga hotell.

I Dubai finns det något att göra för alla, oavsett intresse och ålder. Det spelar ingen roll om man vill ha fartfyllda dagar med aktiviteter eller långa nätter med fest och glamour, eller varför inte bara strosa runt bland souken och beundra all den fantastiska arkitekturen som finns i staden.

Det är enkelt att bli förförd av denna storslagna stad och numera är det dessutom både enkelt och billigt att ta sig dit. Utbudet blir större för varje säsong som går och nu kan man välja både mellan charterresa eller att boka på egen hand. Direktflyg finns från Stockholm, Köpenhamn och Oslo med avgångar flera dagar i veckan. Hotell kommer i alla prisklasser och således finns det något för budgetresenären så väl som för lyxresenären. På hotelldubai.nu kan du få bra tips på hotell i Dubai i olika prisklasser.

Dubai går även utmärkt att kombinera med andra resmål och fungerar perfekt som mellanlandning på väg till Asien eller Afrika. Det går nämligen billiga flyg till båda kontinenter från Dubai, speciellt till Zanzibar och Etiopien i Afrika och Indien, Nepal, Sri Lanka och Maldiverna i Asien.

Kombinationen kan göras antingen på vägen dit eller på vägen hem. Det går bra att stanna över ett par dagar och tajma in flyget ett par dagar senare efter att man har anlänt i Dubai. Även Weekendresor hit är populärt och det behöver heller inte kosta särskilt mycket. Det finns tillräckligt med saker att göra under en hel helg, men det är enkelt att hinna med ”det viktigaste” på endast ett par dagar.

För den som är ute efter lyx finns det gott om saker att göra och spaanläggningar att skämma bort dig själv på. Dubais spaanläggningar är mycket glamourösa och erbjuder några av de finaste och bästa behandlingarna i hela världen. Så, vad kommer ett sådant kalas att kosta? Inte allt för mycket faktiskt. Priserna i Dubai för spabehandlingar är till och med lägre än hemma i Sverige, trots att man oftast får bättre service och högre standard. Visserligen är det fortfarande dyrare än klassiska spastäder som Tallinn, Riga, Budapest, Gdansk och Warszawa, men det är fortfarande helt klart värt att åka till Dubai för att gå på spa. Det är också själva känslan av att göra det i ett land där allting är så lyxigt och glamouröst.

Related Posts

Add Comment