Om oss

Destinavo.com är en reseblogg blandat med reseguider där vi delar med oss av våra bästa tips från resevärlden. Vi vill hjälpa andra resenärer att få ut så mycket som möjligt av sina resor. Syftet med hemsidan är att inspirera fler till att resa och upptäcka världen. Vi tillhandahåller därför tips och information som kan användas både innan resan och under resan. Vår ambition är att ha en reseguide tillgänglig för alla världens destinationer.

Destinavo har skapats av resenärer för resenärer.

Oavsett om du är en backpacker, charterturist eller bara någon som är intresserad av att resa, så finns vi här för att visa att det är möjligt att resa på många olika sätt. Man behöver inte vara förmögen för att resa jorden runt. Det är fullt möjligt att resa mycket utan att spendera mycket pengar.

Våra resetips och guider kommer från egna erfarenheter från resor och vi gör alltid vårt bästa för att alla reseguider och resetips ska vara så uppdaterade som möjligt. Vårt mål är att bli Sveriges ledande hemsida med reseguider, information och reseinspiration.

Det ökande intresset för resor och den ökande lusten att göra mer än att bara lata sig på en solstol ser vi som mycket positivt. Vi ser ett stort ökat intresse för backpackerresor och långtidsresor med en reslängd på alltifrån tre månader till ett år. Även intresset för att flytta utomlands och att jobba utomlands ökar. Tack vare det globala samhället har det blivit billigare och enklare att ta sig till olika delar av världen. Kort och gott finns en hel värld där ute att upptäcka och vi har bara ett liv för att göra det.

Tillsammans med våra läsare vill vi skapa en resecommunity där vi själva och andra resenärer delar med sig av sina reseberättelser och sina bästa resetips. Tillsammans kan vi göra det möjligt för fler personer att uppnå sina drömmar om att resa jorden runt, åka till den där paradisstranden, äta den där goda maträtten och upptäcka alla underbara platser som jorden har att erbjuda.

Vi på Destinavo lever för att resa helt enkelt. Fler frågor? Kontakta oss så besvarar vi dina frågor så snart vi kan.

Vill du annonsera på Destinavo eller göra någon annan form av samarbete? Skicka ett mail till media@destinavo.com.