Hyr ut dina prylar och boende och få mer pengar i reskassan

Denna sida innehåller annonser och annonslänkar

Önskar du att du hade mer i reskassan när du reser nästa gång? Då är denna artikel något för dig!

Fler och fler resenärer blir medvetna om att man kan bo billigare och ibland även bättre utomlands genom att hyra lägenheter och boenden via sajter som Airbnb, homeaway.com och homestay.com, men det många missar är att det så klart också finns en möjlighet att hyra ut sitt eget boende när man reser iväg.

Det är gratis att lägga upp uthyrningsannons på dessa sajter och det är både säkert och effektivt. Det är även möjligt att ta ut en avgift för städning eller deposition som säkerhet. En vecka i Stockholm t.ex kan gå för flera tusenlappar på Airbnb och om man ändå själv ska resa iväg en vecka, varför inte då dryga ut reskassan med ett par tusenlappar?

På Airbnb kan man se omdömen på personen som vill hyra din lägenhet eller ett rum i ditt lägenhet och det är upp till uthyraren att acceptera gästen eller inte. Man sätter också sitt eget pris på hyran.

Vill man inte hyra ut sitt boende så finns det gott om andra möjligheter att hyra ut sina prylar. De flesta känner nog till att man kan sälja sina prylar enkelt på nätet via sajter som Blocket och Tradera, men betydligt färre är medvetna om möjligheterna till att hyra ut sina prylar.

Hyr ut dina prylar

Äger du fina gamla tavlor, vapen, möbler eller annan rolig rekvisita kan man höra av sig till Statist.se som sedan använder dina prylar i reklamfilmer eller långfilmer. Ett bra sätt att dryga ut sin reskassa.

En annan sajt där man hyra det mesta inom prylar är hyrahyra.se

Bil och Garage

Har du en bil som inte används kan du hyra ut den på Flexidrive.se, och ifall du då samtidigt får en garageplats ledig kan du vända dig till Garageplatsen.se.

Hyr ut din båt

Under båtsäsongen i Sverige är det många som önskar att hyra en båt. På sajter som RTC.se och Sailon.se är det enkelt att hyra ut sin båt när man inte använder den. Ett utmärkt sätt att dryga ut sin reskassa!

Hyr ut cykel, surfbräda eller skidor m.m

Spinlister.com kan du hyra ut din cykel, surfbräda och skidor m.m på flera ställen runt om i världen. På sajten pratar man med den som vill hyra ens prylar och kommer överens om detaljer.

Ovanstående resetips är utmärkta för dig som vill dryga ut reskassan inför nästa resa. Även om du inte har ett överflöd av prylar finns det säkert något som du kan hyra ut, antingen när du är borta eller som du inte använder när du är hemma.

Related Posts

Add Comment