Hur man kan ha en härlig Spaweekend i Sverige

Denna sida innehåller annonser och annonslänkar

För att koppla av behöver du inte åka på semester långt bort eller vara borta särskilt länge. Ett av de bästa sätten att ladda batterierna är helt enkelt att åka på spaweekend.

För att göra det behöver du inte åka särskilt långt heller. I Sverige finns massor av spaanläggningar som håller högsta klass, så chansen att du hittar en anläggning nära dig är väldigt stor. Gissningsvis behöver du knappast åka längre än en timme med bil för att hitta ett bra spahotell som erbjuder dig en förstklassig upplevelse.

Ett bra sätt att hitta en anläggning som passar just dig är att surfa in på spaweekendhotell.se. Där finns i stort sett samtliga av Sveriges alla spaanläggningar listade. Sök på ställen som ligger nära dig för att hitta de anläggningar du enkelt kan åka till över helgen. På hemsidan hittar du bilder på anläggningarna, plus information om priser och vilka olika paket du kan boka på respektive ställe. Dessutom finns recensioner från tidigare besökare, så att du kan veta vad folk tycker är bra och dåligt på varje ställe.

För att boka en spaweekend rekommenderar vi att du ser till att rensa kalendern på allt annat under den helgen så att du kan slappna av och njuta ordentligt av vistelsen. Spaweekend är ju som bekant inte bara avslappning för kroppen, utan också för huvudet.

Ett bra tips är att åka på spaweekend tillsammans med din partner eller någon god vän. Att dela upplevelsen och kunna småsnacka avslappnat med all stress runt omkring borttagen är ett härligt sätt att spendera helgen på. Det brukar vara skönt när man sitter i bubbelpoolen eller får någon behandling.

Att boka ett paket som innehåller övernattning är ett populärt alternativ som verkligen rekommenderas. De flesta spaanläggningarna i Sverige är utrustade med moderna faciliteter och massor av övernattningsmöjligheter i anslutning till själva anläggningen. I många paket är boendet också inkluderat.

Det är även godbitar som frukost, lunch, middag och i vissa fall även afternoon tea. Att boka ett paket där mat och dryck ingår blir oftast lite dyrare men brukar vara värt det eftersom det är skönt att ha allt serverat när man väl är på plats för att njuta av sin spaweekend.

En bra tumregel är att alltid boka boende och mat på förhand, för att kunna njuta maximalt när man väl är på plats. Något annat som förhöjer upplevelsen är att testa någon ny behandling. Spavärlden bjuder kontinuerligt på nya idéer och influenser, och att testa någon ny behandling från exempelvis Japan är ofta häftigt.

Related Posts

Add Comment