Här är vinterns charternyheter

Förra vintern var kall och lång, inte ens sommaren har varit bra vädermässigt och det har varit sparsamt med sol och värme. Du är inte ensam om att längta bort till solen och värmen, därför tänkte vi passa på att presentera charterbolagens nya destinationer inför vintern.

Det är högtryck på resor just nu, både när det gäller höstresor och vinterresor. Känner du att du behöver lite extra d-vitaminer och några extra dagars semester är det hög tid att börja kolla på resor innan dem tar slut eller stiger i pris.

Fritidsresor

Först ut är Fritidsresor som utökar sitt reseprogram på Kanarieöarna med Fuerteventura och El Hierro. På Fuerteventura kan man välja mellan tre ställen: Jandia, Corralejo och Costa Caleta, som alla har sin egen charm och inbjudande stränder. El Hierro är en liten men spännande Kanarieö och till skillnad från sina grannöar, är denna inte särskilt exploaterad. På El hierro får du därför chansen att kombinera sol och bad med en genuin kanarisk upplevelse.

Dessutom kommer fritidsresor att erbjuda direktflyg till paradisön Phu Quoc i Vietnam. Väl framme väntar oexploaterade paradisstränder, regnskog och mysiga fiskebyar med trevlig lokalbefolkning.

Apollo

Apollo har en hel del spännande charterresor att erbjuda i vinter. Bland annat kan man åka på minirundresa på Sri Lanka, utforska Dubai, spendera lata dagar på stranden i Hua Hin eller varför inte en kombinationsresa med Phu Quoc och Saigon? Vår favorit av dessa är kombinationsresan som ger dig pulserande stadsliv i Saigon och paradisstränder på Phu Quoc.

Förutom exotiska resmål i öst, så fortsätter Apollo sina klassiker på Gran Canaria och Teneriffa. Gillar du kryssningar finns det några intressanta nyheter från Apollo. Man storsatsar nämligen på Dubai och kommer även erbjuda kryssningar som utgår från Dubai och sedan tar dig vidare till platser som Muscat, Oman och Abu Dhabi.

Solresor

Solresor har även de många härliga resmål som går att boka i vinter. Utav dessa är Bali vår favorit med möjlighet att kombinera flera orter på Bali och på så vis få chansen att utforska en större del av ön. Precis som Apollo, så har Solresor valt att satsa på orientaliska kryssningar med stopp i Dubai, Oman och Abu Dhabi.

Ett annat spännande resmål som inte hör till de vanligaste är Kuba. Solresor har upplevt ett större intresse för Kuba och har därmed valt att utöka sitt utbud där. Man erbjuder även härliga kryssningar i Karibien.

Ving

Ving har inga direkt nya resmål att erbjuda, men vad gör det när man kan åka till Madagaskar, Seychellerna och Reunion? Dessutom har man valt att göra flygresan extra behaglig genom att utöka benutrymmet i sex nya flygplan som ska ingå i det egna flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Ving erbjuder sedan tidigare kryssningar till Dubai och Karibien.

Related Posts

Add Comment

Send this to friend