Åk till England på fotbollsresa

Denna sida innehåller annonser och annonslänkar

Engelsk fotboll har länge varit populärt bland svenskar, mycket tack vare Stryktipset som länge varit en lördagsklassiker bland fotbollsintresserade. De senaste åren har intresset ökat ytterligare, vilket har lett till ett större utbud av fotbollsresor.

Allt fler svenskar väljer att åka på arrangerade fotbollsresor för att se Premier League och Championship live. Att åka på fotbollsresa är både billigt och roligt, och det finns många varianter och ligor att välja mellan.

Man kan välja att dra ihop ett eget gäng och boka en privat gruppresa, men det går lika bra att åka tillsammans med andra fotbollsentusiaster som håller på samma lag. Oavsett vilket så får man en oförglömlig upplevelse där man får stå på sitt favoritlags arena.

Allra populärast är London, vilket inte är så konstigt egentligen då det finns fullspäckat med professionella fotbollslag i London. Här finns några av svenskarnas mest älskade lag så som Chelsea, Tottenham Hotspurs och Arsenal, men här finns också klassiska lag som Queens Park Rangers och West Ham United. Även i Championship hittar man flera Londonbaserade lag. I England är det så klart också populärt att åka till Manchester där man kan få se giganterna Manchester United och Manchester City göra upp om vem som är bäst i Manchester. Liverpool är en annan favorit bland fotbollsresorna till England.

Även om engelsk fotboll är populärast i Sverige, så går det lika bra att åka på fotbollsresa till Spanien och Italien. Åk till Camp Nou om du gillar Barca eller till Santiago Bernabeu stadion ifall du är en madridista och upplev det världskända derbyt ”El Clasico”. Eller varför inte åka till Italien och uppleva ett klassiskt romderby mellan Lazio och Roma, eller det okända derbyt mellan AC Milan och FC Internazionale?
Utbudet av fotbollsresor blir bara större och större och det finns även fotbollsresor till Tyskland, där man kan se giganter som FC Bayern München eller Borrusia Dortmund.

När man åker på fotbollsresa ingår fotbollsbiljetter och resan dit, ibland även hotell. Ju fler man åker desto bättre priser brukar man kunna få. Men priserna är oftast förmånliga även om man inte är så många som åker. Att åka på fotbollsresa är perfekt att göra som team building aktivitet med företaget, men går lika bra att göra privat med familj eller vänner.

En fotbollsresa är också en utmärkt present att ge bort ifall man har någon som är fotbollsintresserad bland släkt och vänner. Har man en pappa som är fotbollsintresserad är detta en perfekt present till fars dag.

Related Posts

Add Comment