5 Nöjestips i Stockholm

Denna sida innehåller annonser och annonslänkar

Stockholm har mycket att erbjuda sina besökare och den som letar efter nöjen, behöver inte leta länge. Här är 5 nöjestips för dig som ska åka till Stockholm. 

1. Mörkerrestaurang

Har du någon gång funderat på hur det är att äta på restaurang helt i mörker? Troligtvis inte, men Svartklubben på Södermalm bjuder på en spännande och annorlunda upplevelse, där man får uppleva nya smaker och sinnen man inte visste att man hade.

Svartklubben är alltså ingen svartklubb, utan en ”vanlig” restaurang där man blir serverad en trerättersmiddag och dryck samtidigt som man umgås med sitt sällskap i totalt mörker.

2. Gröna Lund

Att gå på Gröna Lund är en av de mest populära sakerna att göra i Stockholm. En av Sveriges största och mest välbesökta nöjesparker. Gröna Lund är beläget på Djurgården och ligger både nära Skansen och Vasamuseet, vilket gör det möjligt att göra en komplett dagstur där man utforskar något av de bästa som Stockholm har att erbjuda.

Se hotell nära Gröna Lund här – Hotelstockholm.se

3. Helikoptertur över Stockholm

Få saker är så vackert som att se Stockholm ovanifrån. Staden brukar jämföras med Venedig, och kallas också ibland för Skandinaviens Venedig, tack vare alla kanaler som rinner genom staden. Att åka helikopter i sig är en häftig upplevelse och att dessutom få se Stockholm ur ett fågelperspektiv är bara pricken över i:et.

4. Allsång på Skansen

Sveriges kanske mest folkkära tv-program tillsammans med Bingolotto och Så ska det låta. Att uppleva det live är ännu härligare än att se det på tv. Men kom dit i tid, då det är otroligt populärt. Vill man ha bra platser får man vara där några timmar innan showen börjar.

5. Spökvandring i Gamla stan

Gamla stan är full av mystiska historier och händelser där spöken nämns. En del menar att det beror på den blodiga historia som finns bakom Gamla stan i samband med Stockholms blodbad. Att gå på spökvandring genom Gamla stan är därför något som hör till att göra i Stockholm.

Related Posts

Add Comment